Beoordeling met feedback 2014 periode 9

De playlist: http://www.youtube.com/playlist?list=PLOMBjRRufcNweb3wWj56CHEX5VddTqRwJ

Luigino 5.5 Leuke scene en de modellen zijn goed. De textures hebben echter nog wat tijd en aandacht nodig. ik zou dit nog afronden zodat je een mooi portfolio stuk erbij krijgt. Nieuwe logo is leuk maar geeft nu nog het gevoel dat het een mock-up is. Ik zou hem nog eens onderhanden nemen en mischien wat kleur gebruiken.
Martijn
Faouzi 9 Leuke scene, renders erg donker, misschien in aftereffects een beetje aanpassen, collorcorrection etc. Tafel was erg eenvoudig maar de andere modellen entextures zijn erg goed. Ga zo door
Mike 8.5 mooie scene goed uitgevoerd maar gebruik alsjeblieft nooooit meer dat lettertype met een bevel&emboss dat is echt te jaren 90. Ik mis ook wires en textures in de presentate.
Rowan 1
Youri 1
Wouter 8 props zijn goed. De scene is nog wat saai. De textures zijn goed maar kunnen met wat kleine kleurcorrecties nog net wat sterker worden. Wellicht leuk om er een klein plein met huisje van te maken waardoor je een sterk portfolio werk erbij krijgt.
Luuk 1
Baris 6 presentatie voelt nog wat amateuristisch door slechte belichting en renders. De verhoudingen van de objecten lijken niet te kloppen. Behalve de trap en vlaggenpost zijn de textures goed.
Maik 9 goed logo. goede unwraps, leuke scene. De bomen vind ik nog niet zo mooi: erg dikke stam en er zou meer variatie in hoogte mogen zitten. Gebruik de boomtexture ook voor een struikje of 2. Verder goed profesioneel werk.
Mitchell 1
Ashana 8 presentatie leuk door opbouw model. voor de tijd die je hiervoor hebt gekregen verwachte ik wel meer in kwantiteit. De boomjes komen bij mij een beetje vreemd over maar de hele scene is goed.
Bodi 8 mooie wapens en goede renders. compositie belichting en kleur van de hoofdscene hebben nog wel wat werk nodig. Wapens zijn onnodig highpoly, kan makkelijk de helft zonder dat de vorm veranderd. Leuk logo maar zou net nog een slag professioneler kunnen. Renders zijn allemaal erg mooi, marmoset?
Melvin 9 motor is goed gelukt qua modelleren maar belichting en render zijn nog onder de maat. Het overslag eiland vind ik erg mooi en professioneel.
Sieb 10 super, kan zo in spel en leuk concept. presentatie goed behalve turntable en einde. belichting erg goed
Sarah 8 Leuke scene mooie belichting. Let op je smoothing groups vooral bij zakjes goed zichtbaar, mis daar ook texture. De planes met grond werken erg goed voor het gevoel van actie.
Nils 4 drukke foto op achtergrond en overgang naar 3d voelt erg abrupt. 3d modellen en textures zijnonvoldoende voor de de tijd die je ervoor kreeg en dit kun je niet gebruiken voor je portfolio.
Robin 4 erg weinig werk voor de tijd die ervoor stond. Piano is een goed model. Verhoudingen van de kamer kloppen niet. Texures hebben ook nog werk nodig. Het concept is goed maar de uitvoering is nog niet op het niveau van een beginnend beroepsbeoefenaar. Je zou echt meer tijd in dit soort opdrachten moeten stoppen.
Mark 10 er goed kan zo in een game. animaties zijn leuk. mis wel wires maar kan zien dat het goed zit. logo is ook leuk. er zit nog een foutje in de punt van het zwaard. ga zo door!
Stef 8.5 mooie renders, goede modellen kasten wel wat saai door de witte kaften van de boeken. plantjes zouden ook nog veel goed maken. kijk ook naar de lens die je voor je renders gebruik. mag grotere hoek hebben
Diederik 5.5 unwraps zijn goed, textures kunnen nog wat tijd en aandacht gebruiken. Presentatie kan professioneler. turntable nu gedeeltelijk uit beeld. Ik mis ook wireframe waardoor ik ga twijfelen aan edgeflow
Tim 6 blokout is erg goed en mooi maar de uiteindelijke scene is het net niet, dit komt vooral door de textures e de belichting in de eindscene. Textures maken kost echt tijd en die heb je er nu nog onvoldoende aan besteed lijkt het. geen muziek bij presentatie
Remco 9 zeer profesioneel logo en ook de still van motor is erg goed. Animatie is leuk maar belichting zou beter kunnen, nu er veel “sparkles” op de grond

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s